جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند

  • کد خبر: ۹۹۱۳۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند
طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

در یک پژوهش، رتبه بندی کشور‌هایی مشخص شد که با مشکل اعتیاد به گوشی همراه روبه‌رو هستند و کشور‌های چین، مالزی و عربستان سعودی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار دارند.

محققان دانشگاه مک گیل در کانادا، میزان استفاده از گوشی هوشمند را بین سی وچهار هزار نفر در بیست وچهار کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ مطالعه کردند و یافته‌های خود را در ژورنال کامپیوتر‌ها در رفتار انسان‌ها منتشر کردند. با کمال تعجب، ایالات متحده آمریکا رتبه هجده را به خود اختصاص داده است، درحالی که آلمان و فرانسه در رتبه‌های پایین فهرست قرار گرفتند. کشور ایران نیز در این فهرست در جایگاه ششم قرار دارد.

مقیاس وابستگی به گوشی همراه به طرز گسترده‌ای برای اندازه گیری اعتیاد به گوشی همراه استفاده می‌شود؛ این امر شامل جنبه‌های مربوط به تأثیر بر زندگی روزمره، استفاده کنترل نشده از گوشی همراه و ترک اعتیاد به گوشی همراه است.

افرادی که در این پژوهش مطالعه شدند بین ۱۵ تا ۳۵ سال سن داشتند و میانگین سنی آن‌ها ۲۸.۸ سال بود و افراد، ۶۰ درصد، را زنان تشکیل دادند. محققان همچنین میزان استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را در هر کشو از ۱۰ تا ۶۰ محاسبه کردند و کشور چین با امتیاز ۳۶ از ۶۰ در بالاترین رتبه قرار گرفت.

دلایل احتمالی این نمرات گوناگون در کشور‌های مختلف، هنجار‌های اجتماعی و انتظارات فرهنگی مرتبط به انگیزه برقراری ارتباط از طریق گوشی همراه است. کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه که کشور‌هایی فردگرا و از نظر فرهنگی سست هستند، باعث می‌شوند کمتر چنین هنجار‌هایی را ترویج کنند.

در مجموع مشخص شد که استفاده مشکل ساز از گوشی‌های هوشمند در سطح جهانی در حال رشد بوده و می‌تواند به عواقب روحی و روانی منجر شود. تیم تحقیقاتی این پژوهش اشاره داشت: «ما یک مرور سیستماتیک از استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را با تمرکز بر بزرگ سالان جوان انجام دادیم، استفاده مشکل ساز از گوشی همراه بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ در سراسر جهان افزایش یافت و ما انتظار داریم این روند ادامه یابد».

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->